Brønnums Hus

Brønnums Hus

Brønnums Hus er det første medlem af Office Club familien. Siden 1866 har huset stået på Kongens Nytorv, Københavns største og mest ikoniske hjemsted for en række historiske, arkitektoniske perler.

Oprindelig opført for prominente familier og tidens kulturelle elite og nu et attraktivt udgangspunkt for en række danske og internationale virksomheder.

Istandsat med stor omhu og med interiører så helstøbte og oplevelsesrige som husets kendte og smukke facade udsmykket med fantasifulde ornamenter i stuk. Dansk samtidskunst, originale detaljer og interiører skabt til stedet løfter husets rige kulturelle arv.

Mødet, samtalen &
fællesskabet er vigtigt

Huset

Vores medlemsskaber

Vi tilbyder dig valget mellem Suite, Studio, Atelier eller Aurora Lounge.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9.500 DKK / måned

Studio

For dem, der trives med selskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6.750 DKK / måned

Atelier

For den, der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4.500 DKK / måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2.850 DKK / måned

 

 

 

 

 

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt

Jonas Larsen:
jonas@officeclub.dk
(+45) 3325 5900