Harsdorffs Hus

Harsdorffs Hus

En absolut kæmpe i den danske kulturarv. Arkitekten C. F. Harsdorffs fik i 1780 grunden på Kongens Nytorv stillet til rådighed af Kongen selv på den betingelse, at han måtte skabe et eksemplarisk mønster for fremtidens pladser og boliger i hjertet af byen. Det lykkedes, og klassicismen var landet i Danmark.

I højloftede sale og stuer skaber overdådige vinduespartier udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen og en helt særlig atmosfære i kontorer, lounges og møderum. Original samtidskunst skabt specifikt til huset pryder væggene i dét, der i et kvart århundrede også engang husede det danske Udenrigsministerium. En uforglemmelig oplevelse er garanteret dig og dine gæster.

Midt i København
I hjertet af Skandinavien

Huset

Vores medlemsskaber

Vi tilbyder dig valget mellem Suite, Studio, Atelier eller Aurora Lounge.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9.500 DKK / måned

Studio

For dem, der trives med selskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6.750 DKK / måned

Atelier

For den, der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4.500 DKK / måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2.850 DKK / måned

 

 

 

 

 

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt

Jonas Larsen:
jonas@officeclub.dk
(+45) 3325 5900