Bliv medlem

Bliv medlem

Fred og ro i eget kontor eller inspiration i selskab med andre; det hele findes i Office Club.

Vores tre huse har helt egen stil og charme og byder på meget forskelligt, så kom og oplev dem; du er velkommen, og vi viser gerne frem.

Vores medlemsskaber

Vi tilbyder dig valget mellem Suite, Studio, Atelier eller Aurora Lounge.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9.500 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6.750 DKK/måned

Atelier

For den, der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4.500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2.500 DKK/måned

For dem, der selv definerer
’Nine to Five’

Office Club handler om at få det meste og det bedste ud af arbejdsdagen.

Har du tid til en pause? Hvorfor ikke tage en tur i kajak og opleve byen fra et andet perspektiv? Vi stiller både kajakker og cykler til rådighed.

Arbejd sundt. Sundt arbejde. Vi stiller både kajakker og cykler til rådighed

 

 

 

 

 

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores

Jonas Duus-Larsen
jonas@officeclub.dk
(+45) 3325 5900