Kontor til leje i København

Kontor til leje i København

Skab de bedste rammer om dit arbejdsliv, med en plads på et af vores kontorer. Alle vores kontorlejemål i København ligger på særdeles eksklusive og attraktive adresser i Indre By.

Udover en fantastisk placering, kan vi også garantere en eminent service. Vores stab af servicemindet personale står klar til at servicere dig, således at arbejdsdagen glider bedst muligt.

Kontor til leje i fantastiske rammer i København K

Vores kontorer ligger i unikke og fredede ejendomme i København K. I alle kontorhotellerne vil man kunne se, hvordan interiøret er inspireret af den nye nordiske tradition, og hvordan de flotte omgivelser skaber en inspirerende ramme for vores medlemmer.

Hvis du gerne vil benytte vores kontorlejemål i København, skal du være medlem af Office Club. Gør du det, og vælger du at benytte vores faciliteter, vil du opleve, hvordan rammerne giver dig en arbejdsdag med endnu mere motivation og inspiration.

Bliv medlem

Her ligger vores kontorer til leje i København

Brønnums hus

Brønnums Hus  har siden 1866 stået på Kongens Nytorv, som er et af byens mest ikoniske hjemsteder for arkitektoniske perler. Brønnum Hus var det første kontorhotel i Office Club familien, og er istandsat med stor omhu og smukt interiør. 

Oprindeligt blev bygningen i sin tid opført for datidens kulturelle elite, men nu er det et attraktivt kontorhotel for danske og internationale virksomheder. 

Harsdorffs Hus

Det er ingen overdrivelse at kalde Harsdorff Hus en absolut kæmpe i dansk kulturarv. Placeret på Kongens Nytorv, skaber højloftede sale og stuer med overdådige vinduespartier sublim udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen. 

Husets lokaler har en helt særlig atmosfære, som man straks mærker, når man bruger kontorhotellets kontorer, lounges eller mødelokaler. 

Zieglers Gaard

Lige overfor Christiansborg, ligger Zieglers Gaard idyllisk placeret lige ved kanalen. I sin tid, blev det fredede rokoko-hus opført til hofkonditor Ziegler, af en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre, Philip de Lange.

Når du træder ind på kontorhotellet, vil man straks se, hvordan Rokokoens finurligheder har inspireret til interiøret, hvor design i farve og form giver alle lokalerne deres helt egen og unikke karakter.

Med en fantastisk udsigt til promenade og samtidskunst, er grundstenene lagt til en helt særlig københavneroplevelse.

Kontor til leje i København K – Det får du hos Office Club

Når du er medlem af Office Club, får du en helhedsoplevelse, hvor rammerne og personalet gør det til en førsteklasses oplevelse at gå på arbejde hver eneste dag. 

Vores rammer er inspireret af kunst, kultur og historie, og personalet står altid klar til at hjælpe med stort og småt. På den måde kan du altid fokusere på dit arbejde, så din arbejdsdag bliver så effektiv som mulig.

Er du interesseret i et kontorlejemål i København?

Hvis du er interesseret i at benytte vores kontorlejemål i København, skal du som nævnt være medlem af Office Club. Hvis du gerne vil opleve vores rammer, og tage dit arbejdsliv til næste niveau, kan du vælge mellem fire forskellige medlemskaber.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio
For dem, der trives i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

1975 DKK/måned

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse, eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.