Eksklusive mødelokaler i København

Eksklusive mødelokaler i København

Hold dit møde i smukke, oplevelsesrige mødelokaler med karaktér og særpræg. En privat strategi-session, en dyb og professionel samtale mellem to eller en større lancering for et vigtigt publikum. Uanset hvad anledningen er, har Office Club rammerne til det hele, og en service der matcher de eksklusive mødelokaler.

Eksklusive mødelokaler med adresser i København K

Alle vores mødelokaler befinder sig på særdeles eksklusive adresser i København K. De ligger alle i unikke og fredede ejendomme, hvor rammernes historiske vingesus er en inspirerende katalysator for de fleste møder.

Vores mødelokaler kan findes i varierende størrelser, således at det næsten altid er muligt at finde et mødelokale, der passer perfekt til anledningen.

Bliv medlem

Mødelokaler i Brønnums Hus

Bournonville

Ikoniske omgivelser bag balkonen; oplev byen fra første parket i det, der engang var bankier-familien Henriques’ stue. Her spiste vennen og eventyrforfatteren H C Andersen med, når familien samledes. Standardopsætningen inkluderer et rundt centerbord med otte komfortable stole.

Kapacitet: op til 8 gæster

Størrelse: 28 m2

Villa Nova

Enestående atmosfære og original vægfrise i en dames tidligere boudoir. I Villa Nova når man gennem ’Guld-rummet’; her pryder historisk, japansk gyldenlæder-tapet familien Hirschsprungs ovale stue, et internationalt anerkendt museumsstykke. Standard opsætning inkluderer rundt konferencebord og seks komfortable stole. Bemærk: Skærm ikke tilgængelig i Villa Nova.

Kapacitet: Op til 6 gæster

Størrelse: 23 m2.

Mødelokaler i Harsdorffs Hus

Udenrigsministeriet

Office Club’s Pièce de Rèsistance; den store sal, og engang den danske Udenrigsministers imponerende kontor. Med udsigt til hele Kongens Nytorv fra teater til ambassade, og smykket med en betagende installation af lys og spejle, skabt specifikt til rummet af kunstneren Olafur Eliasson. Ideelt til bestyrelsesmøder, receptioner eller middagsselskaber.

Kapacitet: 20 gæster

Størrelse: ca 70 m2.

Aurora

I 1850’erne den formelle spisestue for en prominent familie af politikere; i dag stedet, hvor vigtige beslutninger kan tages i øjenhøjde med storslået, unikt kig til Det Kongelige Teater. Med Aurora følger muligheden for at anvende Rød og Blå lounge og vores dejlige gårdrum.

Kapacitet: Op til 6 gæster

Størrelse: ca 15 m2.

Akademiet

Et stemningsfyldt Chambre Séparée til det fortrolige møde i ly af Charlottenborgs trygge mure; i 1750’erne kongeligt kunstakademi under ledelse af vores egen Harsdorff – i dag stadig den danske kontemporære kunsts vugge. Overraskende behagelig stemning og ro til akkompagnement af fuglesang fra den klassiske københavnergård og bogstavelig talt kun få skridt fra indre bys pulserende vibe.

Kapacitet: Op til 6 gæster
Størrelse: ca 20 m2.

Mødelokaler i Zieglers Gaard

Grundtvig in Love

Forfinet elegance og modig kunst med kant; udsigt fra rokokobalkon til havnepromenadens bølger, Thorvaldsens Museum og Christiansborg. Ideelt til bestyrelsesmøder, receptioner eller middagsselskaber. Det store konferencebord har plads til op til 16 personer.

Kapacitet: 16 gæster

Størrelse: 55 m2

RohdeRummet

Det foretrukne til in-house møder i Zieglers.

Kapacitet: op til 6 gæster
Størrelse: 20 m2.

De Conincks Kammer

Tilbagelænethed i behagelige stole og varme toner. Ideelt for en-til-en møder og personlige samtaler.

Kapacitet: op til 3 gæster
Størrelse: 15 m2.

Ása’s Boudoir

Det traditionelle møderum med et rokokotwist. Vær effektiv og inspireret. Et rundt konferencebord og fem komfortable stole.

Kapacitet: op til 6 gæster
Størrelse: 16 m2.

Er du interesseret i at benytte vores mødelokaler?

Hvis du gerne vil benytte vores lækre mødelokaler i København, skal du være medlem af Office Club. Du kan vælge mellem fire forskellige typer af medlemskaber.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskabet i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2500 DKK/måned

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse, lære mere om coworking eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.