Hold din reception i eksklusive lokaler i København

Hold din reception i eksklusive lokaler i København

Står du overfor at afholde en reception i København, hvor du gerne vil have, at dine gæster bliver imponeret over de uforglemmelige rammer? Så bør du overveje at holde din reception hos Office Club i København. Vores lokaler ligger på nogle af de allermest attraktive adresser i København, og vil uden tvivl slå benene væk under dine gæster.

Samtidig står vores utroligt hjælpsomme personale klar til at servicere hele selskabet, således at I aldrig kommer til at mangle noget.

Unikke rammer til din reception i København

Når du vælger at holde en reception i vores lokaler i København, kan du være helt sikker på at få helt unikke og eksklusive rammer. Vores tre forskellige bygninger er alle fredede, og ligger på attraktive adresser i Indre København.

Uanset hvilket et af stederne du vælger at benytte til din reception, bliver det en mindeværdig dag.

 
Bliv medlem

Vores kontorhoteller

Brønnums hus

Brønnums Hus  har siden 1866 stået på Kongens Nytorv, som er et af byens mest ikoniske hjemsteder for arkitektoniske perler. Brønnum Hus var det første kontorhotel i Office Club familien, og er istandsat med stor omhu og smukt interiør. 

Oprindeligt blev bygningen i sin tid opført for datidens kulturelle elite, men nu er det et attraktivt kontorhotel for danske og internationale virksomheder. 

Harsdorffs Hus

Det er ingen overdrivelse at kalde Harsdorff Hus en absolut kæmpe i dansk kulturarv. Placeret på Kongens Nytorv, skaber højloftede sale og stuer med overdådige vinduespartier sublim udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen. 

Husets lokaler har en helt særlig atmosfære, som man straks mærker, når man bruger kontorhotellets kontorer, lounges eller mødelokaler. 

Zieglers Gaard

Lige overfor Christiansborg, ligger Zieglers Gaard idyllisk placeret lige ved kanalen. I sin tid, blev det fredede rokoko-hus opført til hofkonditor Ziegler, af en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre, Philip de Lange.

Når du træder ind på kontorhotellet, vil man straks se, hvordan Rokokoens finurligheder har inspireret til interiøret, hvor design i farve og form giver alle lokalerne deres helt egen og unikke karakter.

Med en fantastisk udsigt til promenade og samtidskunst, er grundstenene lagt til en helt særlig københavneroplevelse.

Få service par excellence, når du holder reception hos Office Club

Du kan altid være sikker på sublim service, når du vælger at holde en reception hos Office Club. Vi går nemlig efter at levere en service, som er omgivelserne værdig. Derfor står vores servicemindede personale altid klar til at hjælpe, så din reception bliver afviklet helt gnidningsfrit.

Vi har gjort det til vores adelsmærke at afholde high-end begivenheder, med et skarpt fokus på eksklusivitet og diskretion. Om der skal hentes gæster i lufthavnen, arrangeres lækker middag eller noget helt tredje, er det opgaver som vi med stort knowhow og stolthed tager os af.

Fortæl os om dine ønsker, og så sørger vi for, at det praktiske er på plads, så dit præg både kan mærkes og ses.

Vil du holde din reception i København hos os?

Hvis du gerne vil holde din reception i vores unikke og uforglemmelige rammer, skal du være medlem af Office Club.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke vores mødelokaler og konferencelokaler til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio
For dem, der trives med selskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke vores mødelokaler og konferencelokaler til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke vores mødelokaler og konferencelokaler til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

1975 DKK/måned

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse, eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.