Zieglers Gaard

Zieglers Gaard

Ved kanalen overfor Christiansborg ligger Zieglers Gaard. Det fredede rokokohus blev i 1732 opført til hofkonditor Ziegler af Philip de Lange, en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre.

Her har Rokokoens finurligheder inspireret til et interiør, hvor custom made design i farve og form giver kontorer og møderum deres helt egen og anderledes karaktér. Med udsigt til promenade og samtidskunst er det en helt særlig intim Københavneroplevelse.
Tag din gæst med på kanalen på en ’Paddle & Talk’ i en af vores kajakker og brug byen; Zieglers ligger lige i hjertet af Københavns ’Latin Quarter’, hvor caféer, restauranter og gallerier kan friste og inspirere.

Huset

Vores medlemsskaber

Vi tilbyder dig valget mellem Suite, Studio, Atelier eller Aurora Lounge.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9.500 DKK / måned

Studio

For dem, der trives med selskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6.750 DKK / måned

Atelier

For den, der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4.500 DKK / måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2.850 DKK / måned

 

 

 

 

 

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt

Jonas Larsen:
jonas@officeclub.dk
(+45) 3325 5900