Eksklusivt kontorfællesskab i København

Eksklusivt kontorfællesskab i København

Få de ultimative rammer for dit arbejdsliv med en plads i vores kontorfællesskaber i København. Alle vores tre lokationer ligger på unikke adresser i Indre København, hvor ejendommene i sig selv er til stor inspiration. Men det kan også være en inspiration at sidde i fællesskab med ligesindede, hvor man kan lave faglig sparring på kryds og tværs.

Vores eksklusive kontorfællesskaber i København

Mange danskere bruger mange timer på deres kontorer, og derfor synes vi, at de kontorer skal være så velovervejede som overhovedet muligt. Derfor befinder alle vores kontorpladser sig i smukke og inspirerende lokaler i historie ejendomme.

Interiøret i ejendommene er inspireret af den nye nordiske tradition, og danner en inspirerende ramme om vores kontorpladser. Som medlem af vores kontorfællesskab tilbringer man hver dag i historiske rammer, omgivet af passionerede mennesker. Vi oplever at det giver en enormt inspirerende energi.

Bliv medlem

Vores kontorfælleskaber

Brønnums hus

Vores kontorfællesskab i Brønnums Hus har siden 1866 stået på Kongens Nytorv, som er et af byens mest ikoniske hjemsteder for arkitektoniske perler. Brønnum Hus var den første ejendom i Office Club familien, og er istandsat med stor omhu og smukt interiør. 

Oprindeligt blev bygningen i sin tid opført for datidens kulturelle elite, men nu er det et attraktivt kontorfællesskab for danske og internationale virksomheder.

Harsdorffs Hus

Det er ingen overdrivelse at kalde Harsdorff Hus en absolut kæmpe i dansk kulturarv. Kontorfællesskabet er placeret på Kongens Nytorv, hvor de højloftede sale og stuer med overdådige vinduespartier skaber sublim udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen.

Husets lokaler har en helt særlig atmosfære, som man straks mærker, når man bruger kontorfælleskabets kontorer, lounges eller møderum.

Zieglers Gaard

Lige overfor Christiansborg, ligger Zieglers Gaard idyllisk placeret lige ved kanalen. I sin tid, blev det fredede rokoko hus opført til hofkonditor Ziegler af en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre, Philip de Lange.

Når træder ind på kontorfællesskabet, vil man straks se, hvordan Rokokoens finurligheder har inspireret til interiøret, hvor design i farve og form giver alle lokalerne deres helt egen og unikke karakter.

Med en fantastisk udsigt til promenade og samtidskunst, er grundstenene lagt til en helt særlig københavneroplevelse.

Dette får du i Office Clubs kontorfællesskab

Udover vores førsteklasses rammer, får du som medlem af Office Clubs kontorfællesskab en række fordele, som er med til at gøre din arbejdsdag endnu mere behagelig og effektiv. Vores servicemindede personale står klar til at hjælpe med stort og småt, således at du kan fokusere på din arbejdsdag, frem for irriterende forhindringer.

Derfor bør du sidde i et kontorfællesskab

Ligegyldigt om du arbejder selvstændigt, har en virksomhed med få eller mange medarbejder, er der mange gode grunde til at overveje en kontorplads i et kontorfællesskab.

En kontorplads med ‘all-inclusive’

Uanset om du vælger en kontorplads i et åbent eller lukket kontorareal, er alt inkluderet. Udover selve pladsen, har du adgang til kaffe, the, frugt, hurtigt internet, badefaciliteter og meget andet, som er med til at give dig en effektiv og behagelig arbejdsdag.

Ingen serviceomkostninger

Hvis du har haft dit eget erhvervslejemål, ved du at det kan være forbundet med mange ekstra serviceudgifter. den slags slipper du helt og aldeles for, når du har en kontorplads i et kontorfællesskab. Her skal du ikke tænke på udgifter til rengøring, forsikring, kaffe, internet etc.

Netværk og fællesskab

En af de helt store fordele ved at sidde i et kontorfællesskab, er det store fællesskab man får, og det netværk man danner. Det giver nemlig et fantastisk grundlag for fagligsparring og vidensdeling på tværs af kontorpladserne.

Fleksibilitet

Modsat et større erhvervslejemål, hvor bindingsperioden ofte er lang, giver en kontorplads i et kontorfællesskab større fleksibilitet og kortere bindingsperioder. På den måde kan du nemt leje flere eller færre pladser, alt efter din virksomheds nuværende situation.

Fuldt fokus på forretningen

Når du er medlem af et kontorfællesskab slipper du for at bruge tid og energi på ting, som ikke har med din virksomheds drift at gøre. Derfor kan du lægge fuld energi i din forretning, og dermed har du endnu bedre forudsætninger for at skabe succes for virksomhed.

Vores medlemskaber

Hvis du gerne vil benytte kontorfællesskabers fantastiske rammer og faciliteter, kan du vælge mellem fire forskellige typer af medlemskaber.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum og konferencelokaler til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskabet i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2500 DKK/måned

Interesseret i en kontorplads?

Ønsker du at opleve vores huse, høre om fordelene ved coworking eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på  jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her. Udover at benytte vores kontorlokaler til arbejde, kan du også overveje at bruge vores rammer til afholdelse af den perfekte reception eller andre typer events.