Frontpage

Office Club

Eksklusive servicerede,
kontorer, møderum og lounges
i hjertet af København

Dét er Office Club

Velfungerende fuldt servicerede kontorer og arbejdspladser med Terroir i unikke, fredede ejendomme i historiske København – dét er vores passion.

I Brønnums Hus, Harsdorffs Hus og Zieglers Gaard er det oprindelige bevaret Con Amore, og interiører inspireret af ny nordisk tradition danner de inspirerende rammer om vores etablerede professionelle medlemmer.

Møder og events, små som store, afholder vi i nogle af Københavns mest eksklusive og autentiske omgivelser smykket med nutidskunst skabt til vores huse af Danmarks bedste – guaranteed to impress.

At vores professionelle team altid yder personlig og opmærksom service siger sig selv, og naturligvis tilbyder vi også adgang til faciliteter og muligheder, der gør arbejdsdagen både produktiv og behagelig.

Det familieejede ejendomsselskab Karberghus A/S står bag Office Club; at bevare både arkitektoniske og kulturhistoriske værdier i den københavnske portefølje af fredede ejendomme og at dele dem med andre er en hjertesag.

Bliv medlem
Del historien med os

Velkommen til en verden af inspirerende mennesker
med perspektiv og visioner.

Vi tilbringer hver eneste arbejdsdag i vores historiske ejendomme. Deres indretning og atmosfære er ligeså unik som vores medlemmer, vores gæster og vores kolleger. Og det er lige præcis derfor, det fungerer for os. At være omgivet af energi, målrettethed og professionel passion er simpelthen inspirerende og motiverende.

I Office Club har vi med stolthed skabt et virkelig unikt arbejdssted for etablerede professionelle, som tillader vores medlemmer at fokusere – resten tar’ vi os omhyggeligt af.

Vi er her for at tilbyde førsteklasses rammer for arbejdslivet inspireret af kunst, kultur og historie, og det gør vi med stort fokus også på klassiske dyder og detaljer.

Lad os invitere dig til at blive en del af vores historie.

Team Office Club

For etablerede professionelle,
der vil det exceptionelle