Coworking i unikke rammer i København

Coworking i unikke rammer i København

Skab de ultimative rammer om dit arbejdsliv, og benyt Office Clubs eksklusive rammer til coworking i København. Med lokaler på tre fantastiske adresser i Indre København, er selve omgivelserne omkring vores coworking en stor motivation og inspiration i sig selv.

Derudover er der masser at hente rent fagligt, ved at sidde i fællesskab med ligesindede, hvor man skal få faglig sparring på kryds og tværs, og skabe et uvurderligt netværk.

Hvad betyder coworking?

Coworking er et begreb, som er tyvstjålet fra det engelske, og det handler om at samle ligesindede i fælles arbejdsrammer. Et såkaldt coworking space. Coworking er altså en måde at samle professionelle, som arbejder hver for sig, i samme rammer. På den måde kan man skabe nogle interessante og inspirerende synergier, som kan give de forskellige parter en masse.

Således er det en fantastisk mulighed for at danne sig et endnu bedre fagligt og socialt netværk, som man potentielt kan drage stor fordel af i fremtiden.

Når mange deles om de samme fysiske rammer, får man også automatisk adgang til mere, end hvad man ellers havde haft mulighed for, for sig selv.
Bliv medlem

Hvad er fordelene ved coworking?

I et arbejdsmarked hvor mobilitet og agilitet er keywords, og hvor projektansættelser og andre korte ansættelser vinder frem, er fleksibilitet en stor faktor. Samtidig finder vi hele tiden nye måder at arbejde på, og derfor giver det rigtig god mening at overveje coworking, og de fordele det giver.

Fleksibilitet

En af de helt store fordele ved coworking, er den store grad af fleksibilitet arbejdsformen tilbyder. Du har selv fuldkommen frihed til at tilrettelægge dine arbejdsdag, og er ikke tvunget ned i en 9-17-kasse. Du styrer selv hvornår du vil benytte din plads, og den er frihed er enormt dejlig.

Inspiration og networking

De dage hvor du vælger at sidde på kontoret, har du nogle fagligt inspirerende rammer. Med folk fra forskellige organisationer og brancher, kan der være enormt meget at hente fagligt, hvis man sparrer på kryds og tværs. Samtidig giver coworking dig et endnu større fagligt netværk på sigt, som du kan drage stor fordel af i fremtiden.

Socialt fællesskab

Hvis man sidder alene på hjemmekontoret og arbejder dag ind og dag ud, kan man potentielt savne noget socialt samvær. Når du vælger coworking som arbejdsform, får du muligheden for at blive en del af et socialt fællesskab. Når du trives socialt, vil du formentlig også arbejde endnu bedre.

Store besparelser på serviceomkostninger

Når du bruger coworking som arbejdsform, sparer du mange penge på serviceomkostninger i forhold til at have sit eget kontor. Her er ingen udgifter til kaffe, the, printerpatroner, internet, rengøring eller lignende.

Det får du, når du bruger Office Club til coworking

Udover de førsteklasses rammer, som vores kontorhoteller byder på, får du som medlem af Office Club en række fordele, som er med til at gøre din arbejdsdag endnu mere behagelig og effektiv.

Vores servicemindede personale står klar til at hjælpe med stort og småt, således at du kan fokusere på din arbejdsdag, frem for irriterende forhindringer.

Som medlem i Office Club får du altid:

– 24/7 adgang til din Office Club

– Reception og receptionist service

– Adgang til lounges, bistro og salon og badefaciliteter

– Kaffe, the og frugt

– Booking af møde-og eventfaciliteter til medlemspris

– Netværksarrangementer

– Medlemsfordele hos udvalgte samarbejdspartnere

– Adresseservice

– Rengøring

– El, vand og varme

– Hurtigt internet (LAN eller WIFI)

– Print, kopi og scan

– Adgang til cykel i receptionens åbningstid

– Adgang til kajak i receptionens åbningstid (Zieglers Gaard)

Vores medlemskaber

Hvis du gerne vil benytte vores kontorhotellers skønne rammer og faciliteter, samt alle fordelene ved coworking, kan du vælge mellem fire forskellige typer af medlemskaber.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 8000 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskabet i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Rendezvous

For dem der gerne vil benytte sig af nogle af Københavns mest eksklusive møde- og eventfaciliteter. Rendezvous-medlemmer har adgang til husene i åbningstiden og inviteres til Office Club events.

15000 DKK/år

Er du interesseret i coworking hos Office Club?

Ønsker du at opleve vores huse, eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.