Kontorhotel på Kongens Nytorv

Kontorhotel på Kongens Nytorv

Skab de bedste forudsætninger for det ultimative arbejdsliv på vores eksklusive kontorhoteller i København. Placeret på fuldkommen unikke adresser i København, kan du finde vores fuldt servicerede kontorhoteller, hvori vores personale står klar til levere service par excellence. Med stort fokus på klassiske dyder og detaljer, klarer de både små og store ærinder, så du får en produktiv og behagelig arbejdsdag.

Unikt kontorhotel på Kongens Nytorv

Vores fuldt servicerede og eksklusive kontorhoteller befinder sig i unikke og fredede ejendomme i København. Interiøret på kontorhotellerne er inspireret af ny nordisk tradition, og er med til at danne utroligt inspirerende rammer om vores medlemmer. 

Som medlem af vores eksklusive kontorhoteller, tilbringer man hver eneste dag i historiske ejendomme, som skaber unikke rammer. Vi oplever, at det at være omgivet af målrettethed, energi og professionel passion, er utroligt motiverende og inspirerende.

Bliv medlem

Vores kontorhoteller i København

Brønnums hus

Brønnums Hus  har siden 1866 stået på Kongens Nytorv, som er et af byens mest ikoniske hjemsteder for arkitektoniske perler. Brønnum Hus var det første kontorhotel i Office Club familien, og er istandsat med stor omhu og smukt interiør. 

Oprindeligt blev bygningen i sin tid opført for datidens kulturelle elite, men nu er det et attraktivt kontorhotel for danske og internationale virksomheder. 

Harsdorffs Hus

Det er ingen overdrivelse at kalde Harsdorff Hus en absolut kæmpe i dansk kulturarv. Placeret på Kongens Nytorv, skaber højloftede sale og stuer med overdådige vinduespartier sublim udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen. 

Husets lokaler har en helt særlig atmosfære, som man straks mærker, når man bruger kontorhotellets kontorer, lounges eller mødelokaler

Zieglers Gaard

Lige overfor Christiansborg, ligger Zieglers Gaard idyllisk placeret lige ved kanalen. I sin tid, blev det fredede rokoko-hus opført til hofkonditor Ziegler, af en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre, Philip de Lange.

Når du træder ind på kontorhotellet, vil man straks se, hvordan Rokokoens finurligheder har inspireret til interiøret, hvor design i farve og form giver alle lokalerne deres helt egen og unikke karakter.

Med en fantastisk udsigt til promenade og samtidskunst, er grundstenene lagt til en helt særlig københavneroplevelse.

Eksklusive kontorhoteller: Faciliteter og services

Med vores store fokus på klassiske dyder og detaljer, tilbyder vi førsteklasses rammer for de etablere professionelle, som gerne vil det exceptionelle. Derfor byder vores eksklusive kontorhoteller på førsteklasses rammer for arbejdslivet inspireret af kunst, kultur og historie. 

Udover rammerne, står vores servicemindede personale klar til at hjælpe med stort og småt, således at arbejdsdagen glider på den mest behagelige og effektive måde.

Som medlem af Office Club får du altid:

–  24/7 adgang til din Office Club

–  Reception og receptionist service

–  Adgang til lounges, bistro og salon og badefaciliteter

–  Kaffe, the og frugt

–  Booking af møde-og eventfaciliteter til medlemspris

–  Netværksarrangementer

–  Medlemsfordele hos udvalgte samarbejdspartnere

–  Adresseservice

–  Rengøring

–  El, vand og varme

–  Hurtigt internet (LAN eller WIFI)

–  Print, kopi og scan

–  Adgang til cykel i receptionens åbningstid

–  Adgang til kajak i receptionens åbningstid (Zieglers Gaard)

Vores medlemskaber

Hvis du gerne vil benytte vores kontorhotellers skønne rammer og faciliteter, samt alle fordelene ved coworking, kan du vælge mellem fire forskellige typer af medlemskaber.

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskabet i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2.500 DKK/måned

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse, eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.