Møder & Events

Møder & Events

Hold dit møde i smukke, oplevelsesrige rum med karaktér og særpræg. En privat strategisession, en dyb og professionel samtale mellem to eller en større lancering for et vigtigt publikum; Office Club har rammerne til det hele og en service, der matcher.

For dem, der sætter pris på livets finesser

Event services

I Office Club har vi specialiseret os i afholdelsen af high-end events og private selskaber altid med skarp fokus på eksklusivitet og diskretion.

At hente gæster i lufthavnen, at finde det helt rigtige hold til afviklingen af det enkelte arrangement, at arrangere private middagsselskaber eller at stå for private Cocktail Hours er kun nogle af de mange ting, vi med stolthed og knowhow tager os af. Så fortæl os om dine ønsker, og vi vil sørge for, at det praktiske naturligvis er på plads og at netop dit præg på mødet eller den festlige begivenhed kan både kan ses og mærkes.

I gode hænder

Harsdorffs Hus

Udenrigsministeriet

Office Club’s Pièce de Rèsistance; den store sal og engang den danske Udenrigsministers imponerende kontor. Med udsigt til hele Kongens Nytorv fra teater til ambassade og smykket med en betagende installation af lys og spejle skabt specifikt til rummet af kunstneren Olafur Eliasson. Ideelt til bestyrelsesmøder, receptioner eller middagsselskaber.

Board Room: fra 20 gæster
Forskellige opstillings muligheder

Størrelse: ca 80 m2.

Aurora

I 1850’erne den formelle spisestue for en prominent familie af politikere; i dag stedet, hvor vigtige beslutninger kan tages i øjenhøjde med storslået, unikt kig til Det Kongelige Teater. Med Aurora følger muligheden for at anvende Rød og Blå lounge og vores dejlige gårdrum.

Kapacitet: Op til 6 gæster
Størrelse: ca 15 m2.

Akademiet

Et stemningsfyldt Chambre Séparée til det fortrolige møde i ly af Charlottenborgs trygge mure; i 1750’erne kongeligt kunstakademi under ledelse af vores egen Harsdorff – i dag stadig den danske kontemporære kunsts vugge. Overraskende behagelig stemning og ro til akkompagnement af fuglesang fra den klassiske københavnergård og bogstavelig talt kun få skridt fra indre bys pulserende vibe.

Kapacitet: Op til 6 gæster
Størrelse: ca 20 m2.

Wiedewelt

Som Chambre Separée i Aurora Lounge, der byder på spisested, eksklusiv bar og et dejligt privat gårdrum, har Wiedewelt alt, hvad hjertet kan begære. Siden 1780 anvendt både som kabinet, Gaudenzi’s tyroler-konditori og en – lille – portnerbolig; nu behagelig ro og ambiance for det professionelle møde eller samtalen i intim ly af det Kongelige Teater med kig til byens lys og liv på travle Kongens Nytorv.

Kapacitet: Op til 10 gæster
Størrelse: ca 15 m2.

Brønnums Hus

Bournonville

Ikoniske omgivelser bag balkonen; oplev byen fra første parket i det, der engang var en bankier-familien Henriques’ stue. Her spiste vennen og eventyrforfatteren H C Andersen med, når familien samledes. Standardopsætningen inkluderer et rundt centerbord med otte komfortable stole.

Kapacitet: op til 8 gæster
Størrelse: 28 m2.

Brønnums Hus

Sylfiden

Uforstyrret ro i en anden af familien Henriques’ stuer – denne navngivet efter balletten skabt af det Kongelige Teaters verdenskendte balletmester August Bournonville, en hyppig gæst i huset i 1860’erne. Hold mødet med direkte adgang fra receptionen, hvor vi står klar med service af den bedste slags.

Kapacitet: op til 10 gæster
Størrelse: 22 m2.

Villa Nova

Enestående atmosfære og original vægfrise i en dames tidligere boudoir. Villa Nova når man gennem ’Guld-rummet’; her pryder historisk, japansk gyldenlædertapet familien Hirschsprungs ovale stue, et internationalt anerkendt museumsstykke. Standard opsætning rundt konferencebord og seks komfortable stole. Bemærk: skærm ikke tilgængelig i Villa Nova.

Kapacitet: Op til 5 gæster
Størrelse: 23 m2.

Zieglers Gaard

Grundtvig in Love

Forfinet elegance og modig kunst med kant; udsigt fra rokokobalkon til havnepromenadens bølger, Thorvaldsens Museum og Christiansborg. Ideelt til bestyrelsesmøder, receptioner eller middagsselskaber. Det store konferencebord har plads til op til 16 personer.

Board Room fra: 16 gæster
Forskellige opstillings muligheder

Størrelse: 55 m2.

RohdeRummet

Det foretrukne til in-house møder i Zieglers.

Kapacitet: op til 6 gæster
Størrelse: 20 m2.

Ása’s Boudoir

Tilbagelænethed i behagelige stole og varme toner. Ideelt for en-til-en møder og personlige samtaler.

Kapacitet: op til 3 gæster
Størrelse: 15 m2.

De Coninck’s Kammer

Det traditionelle møderum med et rokokotwist. Vær effektiv og inspireret. Et konferencebord og seks komfortable stole.

Kapacitet: op til 6 gæster
Størrelse: 16 m2.