Eksklusive konferencelokaler i København

Eksklusive konferencelokaler i København

Benyt vores eksklusive konferencelokaler i hjertet af København til at give din konference karaktér og særpræg. Alle vores konferencelokaler ligger på nogle af de mest attraktive adresser i København, og vil uden tvivl fungere som en imponerende og inspirerende ramme for konferencen.

Vores super hjælpsomme personale står altid klar til at levere en service, der lever op til konferencelokalernes standard, således at I aldrig kommer til at mangle noget, når I holder konference hos Office Club.

Hold din konference i konferencelokaler på eksklusive adresser i København

Vores konferencelokaler ligger alle på nogle særdeles attraktive adresser i Indre København. Placeret i unikke og fredede bygninger, vil konferencelokalernes inspirerende rammer hjælpe din konference eller reception godt på vej.
Bliv medlem

Vores kontorhoteller

Brønnums hus

Brønnums Hus blev opført på Kongens Nytorv tilbage i 1866, og var dengang tiltænkt datidens kulturelle elite. Omgivet af andre arkitektoniske perler, placeret lige ved siden af Det Kongelige Teater, bliver placeringen ikke meget bedre. Ejendommen var den første i Office Club-familien, og er blevet istandsat med stor omhu, og utrolig smukt interiør. 

Harsdorffs Hus

At kalde Harsdorffs Hus for en kæmpe i dansk kulturarv, ville ikke være nogen overdrivelse. Bygningens fantastiske beliggenhed på Kongens Nytorv er herlig i sig selv, men indvendigt er det endnu bedre. Højloftede sale og stuer med overdådige vinduespartier skaber en sublim udsigt ned til Det Kongelige Teater og Krinsen.

Zieglers Gaard

Med sin placering lige ved kanalen lige overfor Christiansborg, bliver det ikke meget bedre. Det fredede rokoko-hus blev i sin tid opført til hofkonditor Ziegler, af en af datidens mest indflydelsesrige bygmestre, Philip de Lange. Når man træder indenfor i bygningen, vil man straks se, hvordan Rokokoens finurligheder har inspireret til interiøret, hvilket giver lokaler en helt særlig og unik karakter.

Få service i absolut verdensklasse, når du holder konference hos os

Når du vælger at holde en konference hos Office Club, kan du altid forvente service i særklasse. Vores servicemindede personale står klar til at hjælpe med stort og småt, således at konferencen glider helt ubesværet.

Hos Office Club har vi specialiseret os i afholdelse af high-end begivenheder, med et skarpt fokus på eksklusivitet og diskretion.

Om der skal hentes gæster i lufthavnen, arrangeres lækker middag til konference-deltagerne eller noget helt tredje, er det opgaver som vi med stort knowhow og stolthed tager os af.

Fortæl os om dine ønsker, og så sørger vi for, at det praktiske er på plads, så dit præg på konferencen både kan mærkes og ses.

 

Er du interesseret i at benytte vores konferencelokaler?

Hvis du gerne vil benytte vores lækre konferencelokaler i København, skal du være medlem af Office Club. Du kan vælge mellem fire forskellige typer af medlemskaber

Suite

For dem eller den, der foretrækker privatlivets fred i eget kontor, er Suite det ideelle og bekvemme valg. Suite-medlemmer har eget kontor og adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke mødelokaler og konferencelokaler til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 9500 DKK/måned

Studio

For dem, der trives med selskabet i et kontorfællesskab, giver Studio mulighed for eget fast arbejdsbord i kontor delt med andre. En mulighed i Brønnums Hus. Studio-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 6750 DKK/måned

Atelier

For den der nyder friheden til at vælge ’dagens bord’ blandt flex-pladser i Brønnums Hus. Atelier-medlemmer har adgang til alle faciliteter og tilbud i åbningstiden, og kan booke møderum til medlemspris og inviteres til Office Club events.

Fra 4500 DKK/måned

Aurora Lounge

Nyd vores Loungeområde, drik en kop barista-kaffe, køb morgenmad eller frokost og tilbring arbejdsdagen eller bare et par timer i eksklusive club-omgivelser på Kongens Nytorv. Office Club mødefaciliteter kan bookes til medlemspris, du inviteres til in house events, og tag gerne en gæst med.

2500 DKK/måned

Interesseret?

Ønsker du at opleve vores huse, eller at høre mere om mulighederne for at blive Office Club medlem, så kontakt venligst vores Office Hotelier, Jonas Larsen på jonas@officeclub.dk eller (+45) 3073 4999.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os, kan du læse mere her.