Films

Harsdorffs Hus

I højloftede sale og stuer skaber overdådige vinduespartier udsigt til Det Kongelige Teater og Krinsen og en helt særlig atmosfære i kontorer, lounges og møderum. Original samtidskunst skabt specifikt til huset pryder væggene i dét, der i et kvart århundrede også engang husede det danske Udenrigsministerium. En uforglemmelig oplevelse er garanteret dig og dine gæster.

Zieglers Gaard

Ved kanalen overfor Christiansborg ligger Zieglers Gaard. Det fredede rokokohus blev i 1732 opført til hofkonditor Ziegler af Philip de Lange, en af Københavns mest indflydelsesrige bygmestre.
Her har Rokokoens finurligheder inspireret til et interiør, hvor custom made design i farve og form giver kontorer og møderum deres helt egen og anderledes karaktér. Med udsigt til promenade og samtidskunst er det en helt særlig intim Københavneroplevelse.

Langelinieskuret

Det er en destination der både tiltrækker lokale, turister og de nysgerrige. Det er et mødested, hvor alle aldre kan samles i skønne omgivelser, med udsigten ud over vandet og områdets historiske arkitektur og kultur.
Visionen for revitaliseringen af Langelinieskuret, er at bringe bygningen tilbage til sin storhedstid, hvor rummene var fyldt med varer og havnen var centrum for et rigt handelsliv.